مجتمع آفرینش های فرهنگی – سیار روستایی پاتاوه

این مرکز از سال 1399 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 15 مهرماه ،مصادف با  هفته ملی کودک این مرکز افتتاح شد.



خدمات مرکز :

 

امانت کتاب ویژه گوروهای سنی 6تا 17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری مسابقاب فرهنگی وهنری

برگزاری فعالیت های فرهنکی و هنری

بخش های مرکز :

 

دارای یک ماشین سیار روستایی ، کتاب خانه سیار روستایی .کتابخانه ثابت

امکانات ویژه مرکز :

 

لب تاب ویژه امانت کتاب

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت از 30/7 صبح الی 30/13 ظهر 

پرسنل :

 

مربی هنری فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و به صورت رایگان  


نشانی :

 

شهرستان سی سخت .شهر پاتاوه

تلفن :

 

09371248147

مسئول مرکز :

 

آقای حسین درخواه


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/11/20 - 20:31
  • تعداد بازدید: 119
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد در جمع نوجوانان کانون:

فضای مجازی میدان جنگ نرم علیه افکار شماست

به مناسبت دهه فجر، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با حضور در جمع نوجوانان عضو کانون پرورش فکری، آنان را به "بصیرت و آگاهی" در فضای مجازی فراخواند و هشدار داد دشمن با جنگ نرم، هدفمندانه به دنبال "تسخیر افکار" و ایجاد یأس در نسل جوان نسبت به دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد در دیداری با اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ابتدا سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون استان ، به ارائه گزارش عملکرد پرداخت و از اجرای بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه ویژه دهه فجر در سراسر کشور با محوریت نوجوانان خبر داد.
سپس حجت‌الاسلام حسینی، نماینده ولی فقیه، خطاب به نوجوانان حاضر، سخنان خود را با محوریت مسئولیت آنان در قبال انقلاب اسلامی آغاز کرد.

وی هشدار داد: «فضای مجازی امروز به میدان جنگ نرم دشمن تبدیل شده است. هدف اصلی آنان، تسخیر افکار شما نوجوانان و ایجاد یأس نسبت به اسلام و دستاوردهای انقلاب است. شما باید با بصیرت و آگاهی، در برابر این توطئه بایستید.

نماینده ولی فقیه از نوجوانان خواست راویان امید و آگاهی برای نسل خود باشند: با مقایسه شرایط امروز ایران با دوران پیش از انقلاب، حقایق بزرگی مانند عزت ملی، استقلال و پیشرفت زنان و دختران را به زبان خودتان برای همسالانتان بازگو کنید.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به برنامه‌های گسترده کانون در دهه فجر، تصریح کرد: این برنامه‌های نوجوان‌محور، فرصتی برای مهارت‌آموزی و تقویت روحیه انقلابی شماست. حضور شما در صحنه‌هایی مانند راهپیمایی ۲۲ بهمن، نشان‌دهنده پویایی و شکست‌ناپذیری ملت ایران است.

وی در پایان بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری کانون برای معرفی دستاوردهای انقلاب و مقابله با تبلیغات دشمن تأکید کرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت